Sydney

Sydney

Vilken fantastisk stad!

Som sista stop på resan kom vi till ett soligt Sydney och vi begav oss direkt ut på stan. Vi bor vid Darling Harbor som erbjuder lite av varje. 

Vi började med att gå ner genom stan till operahuset och blev kvar där hela kvällen med avslut på en Italiensk restaurang som var väldigt bra. 


Dag 2 blev det shopping för hela slanten även om det var väldigt varmt i solen. På kvällen gick vi till Hard Rock Café som ligger i köpcentret vid Darling och hade en helkväll med många drinkar och god mat. 

Dag 3 åkte vi ut med lokalbuss till Bondi Beach. Kul att ha varit där men sjukt mycket folk på stranden och väldigt kallt i vattnet. Väl hemma var vi väldigt sega och åt bara på hotellet. 


Idag, sista heldagen, har vi delat lite på oss. Tjejerna har tagit båten till Manly Beach medans jag gick på Sydney Aquarium som också ligger vid Darling. 


Imorgon bär det av hem och Caroline åker tillbaka till Sunshine Coast. 

Får summera närmare när vi är tillbaka i Sverige med fler bilder och så. Nu ser vi fram emot den 14,5 timmar långa resan till Dubai i Airbus 380 och sedan ytterligare 6,45 för att komma hem…

Lämna ett svar