Noosa Heads

Noosa Heads

Var ett tag sedan vi skrev här men nu har vi god anledning att börja igen. 

Vi befinner oss just nu i Australien och närmare bestämt i Mooloolaba där vi besöker Caroline som går på University of Sunshine Coast. 

Vi kom igår och bodde första natten på hotell vid flygplatsen i Brisbane då vi landade strax efter midnatt. Efter några timmars sömn hämtade vi ut hyrbilen och begav oss upp till Sunshine Coast. 

Caroline har planerat varje minut med saker hon vill visa så det var bara att hänga på direkt. Först blev det ett ställe som serverar en massa nyttigheter men t.o.m. jag tyckte det var riktigt gott. Vi tog med denna till lokala stranden som ligger på andra sidan gatan från hotellet. 

Alla var ganska trötta så det blev en tidig kväll. 

Idag har vi varit i Noosa vilket verkligen kan rekommenderas, så fin strand och vacker omgivning. Efter några timmar på stranden så hade Caroline bestämt att vi skulle äta på Betty’s Burgers och det kan vara en av de godaste burgarna ever, ett måste om ni har vägarna förbi. 


Efter lunch drog vi ut på hike i nationalparken för att se Hells Gate! Väldigt fint och helt klart värt den tid det tog (ca. 45 min enkel väg). 

Under vår hike fick vi se både koala och delfiner vilket är ganska ovanligt vid denna tid på året. 

Nu lite vila innan det är dags för middag. 

Lämna ett svar