VM i shopping!

Om någon någonsin får för sig att anordna VM i shopping så kan ni väl meddela oss, jag är övertygad om att vi har en bra chans att ta guld!!

Vi kom dit runt 11 och hade efter 2 timmar endast kommit fram till den andra affären, hur skulle detta sluta? Jag och Therese var väldigt effektiva i vår shopping om man säger så medan Cissi och Caroline gjorde en mer omfattande genomgång av varje ställe. Efter ett kortare familjeråd ökade vi takten något utan att för den skullen missa en ”viktig” affär, hur skulle det se ut om vi bara sprang förbi?

Vi var dock tvungna att skippa några affärer för att hinna till vår lunchdate med vårt resesällskap men endast med en garanti om att vi skulle gå tillbaka senare för att inte missa något.

När klockan närmade sig middagstid var dock alla ganska möra och tyckte nog att vi gjort vårt bästa och vi beslutade oss för att ge upp för dagen.

Det slutade med inte mindre än 19 påsar i varierande storlek, fortsättning följer med stor säkerhet en annan dag, ”vi har ju bara varit på en outlet!!”

Både Cissi och jag är dock överens om att vi direkt vid hemkomst måste ta ett nytt lönesamtal med våra chefer.

Imorgon väntar ännu en park, förmodligen blir det Animal Kingdom.

20120407-222115.jpg

0 kommentarer på “VM i shopping!

Kommentera