Hemma igen

Nu har vi kommit hem efter en riktigt härlig och bra semester som jag kan rekommendera starkt.

Resan hem var dock en mardröm. Vi blev placerade precis vid toaletterna vilket har till följd att folk springer vid ens plats hela tiden och varje gång någon öppnar dörren till toan så tänds lampan i ditt ansikte. Inte nog med det, turbulent är bara förnamnet. Så till den milda grad att kabinpersonalen var tvugna att avbryta servering och annat vid flera tillfällen för att spänna fast sig. Då det blev lite lugnare och man skulle haft en chans att sova så brassade de på med värme så att det knappt gick att andas, än mindre sova. Jag sa till flera gånger men utan lyckat resultat.

Just nu har Cissi vaknat efter att ha sovit ca 4 timmar, barnen sover fortfarande, undrar hur detta kommer sluta. Jag är den enda som försöker hålla ut.

Har förstått att det är några som följt oss på bloggen vilket är jättekul, hoppas ni följer med nästa gång också! 🙂

Postar några blandade bilder från resan nedan som en liten sammanfattning.

Shamu på SeaWorldM&M butiken i Florida MallMain Street USA på Magic KingdomCinderella Castle by nightSolnedgång Fort Myers BeachSanibel MarinaFort Myers Beach house"Gator" fotar på Wooten'sAlligator på Wooten'sWave Runner Fort Myers BeachPelikan Fort Myers BeachInnan solnedgång Fort Myers BeachKanalerna Fort Myers BeachHogwards Island of AdventureBlöt Island of AdventureUniversalHus på International DriveThe Adventure Lives on

Lämna ett svar